Wolfpack

Ontmoet de 1% slimste ICT professionals.

Ervaar hoe uitstekende ICT skills kracht geven aan uw organisatie

ICT Consultancy

Om maximaal te kunnen profiteren van software is het van belang om het perfect aan te passen op uw bedrijf. Onze projectmanagers zorgen ervoor dat de ontwikkeling van uw software naadloos aansluit op uw huidige en toekomstige bedrijfskundige behoeftes.

ICT ontwikkeling

Onze ontwikkelaars coderen al sinds ze 12 jaar oud zijn en hebben allemaal meer dan 10 jaar ervaring. We bieden daarmee een enorme hoeveelheid aan expertise in software ontwikkeling. We kunnen u niet alleen helpen een complex informatie systeem op basis van .NET of Java op te zetten, maar we kunnen ook projecten implementeren in uitzonderlijke talen als Go of Scala.

Wij ♡ van de 1%!

Schaars, maar ontzettend effectief. We maken geen uitzondering bij onze aanwerving. We nemen alleen de absoluut beste, universitair onderwezen, ICT specialisten aan met relevante praktijk ervaring. Veel van onze teamleden hebben dubbele bachelor programma’s afgerond of hebben deel uit mogen maken van honneurs klassen. We bieden directe hands-on ondersteuning bij het ontwikkelen van …, zowel van afstand als op locatie.

App ontwikkeling

Als de ontwikkelaars van MedApp hebben we een ontzettende hoeveelheid aan in-house kennis over alles wat komt kijken bij het maken van een app. Of u nou een web-applicatie of een Android of iOS applicatie nodig heeft, wij hebben de ervaring en kennis om uw visie te vertalen naar een app, net zoals u dat wilt.
Meer informatie...

Penetratie test

Door een constante toename in cybercrime is het van immens belang om ervoor te zorgen dus uw applicatie of systeem optimaal beveiligd is. Wolfpack biedt standaard en aangepaste penetratie tests voor uw producten.
Meer informatie...

Informatie vergaring & analyse

Onze data experts werken nauw samen met stakeholders uit het bedrijfsleven en begrijpen daardoor wat uw bedrijf nodig heeft, en hoe dit vertaald kan worden naar waardevolle inzichten, rapportages, en ondersteuning bij keuzes. Onze eersterangs informatie specialisten bezitten veel expertise in gezondheid, financiën, en andere verticale markten.

Onze frontlinie

Zij begrijpen dat uw bedrijf veel tijd en moeite eist en voor u niet om 17.00 uur of in het weekend dicht gaat. We gaan tot het uiterste om uitstekende kwaliteit te leveren.

Mitchel Schouten

Project Manager

Leanne Scheepers

Human Capital Manager

Edwin Hermkens

Director of Operations

Ontmoet het team

Leer ook onze andere wolven kennen

Over de ‘pack’

Wolfpack biedt oplossingen voor software-ontwikkelingen die uw bedrijf in staat stellen zich verder te ontwikkelen en verbeteren. De afgelopen twee jaar hebben zich meer dan 40 getalenteerde ontwikkelaars bij ons gevoegd, en wekelijks verwelkomen we verder nieuw talent.

Wij begrijpen zowel technologie als het bedrijfsleven, en werken met zowel kleine start-ups, als grote ondernemingen. Alle cliënten genieten dezelfde nuchtere behandeling.

Wij verkopen geen gebakken lucht. We spreken dezelfde taal als u, en begrijpen uw behoefte om vooruitgang te boeken. Onze sterke mathematische achtergrond doorbreekt de grenzen van programmeertalen. We hebben ruime ervaring met C / C++ / .NET / Java / Python / C# / PHP / Go / Scala / Ruby / Javascript / JQuery / HTML5 / iOS / Android / Xamarin.

Krijg het volledige verhaal

Contact Info

  •   +31 (0)40 782 0814
  •   Horsten 1 Eindhoven
  •   TU/e Innovationlab
Een aantal van onze klanten
Een aantal van onze cases

MedApp

MedApp is de grootste Nederlandse app voor medicatie en gezondheidszorg en wordt door duizenden gebruikt. Een vast team binnen Wolfpack ontwikkelt en beheert MedApp als een in-house product. Hun kennis en enthousiasme zijn typisch voor Wolfpack, en zetten de toon voor hoe wij werken.

Bylder

Iedereen krijgt er wel eens mee te maken, een renovatie of doe-het-zelf klus rond het huis, net wanneer je geen tijd hebt. Bylder is een hulpmiddel voor precies dat moment! Wolfpack ontwierp de ‘mobile first’ versie van de Bylder website met Vue.js, en implementeerde verschillende back-end extensies om de website draaiende te houden.

Fairphone

De Fairphone 2, met haar modulaire ontwerp en reserve onderdelen, is een van de meest revolutionaire telefoons die op dit moment verkrijgbaar zijn. Wolfpack implementeert de A-GPS augmentatie functionaliteit zodat het toestel klaar was om vertoont te worden in Barcelona op het Mobile World Congress 2017, ’s werelds’ grootste bijeenkomst voor de mobiele industrie.
Contact

Neem nu vrijblijvend contact met ons op, door te bellen of het formulier in te vullen. Wij proberen u zo snel mogelijk te woord te staan.